aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: Στην Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Επίσημο: Στην Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Προπονητής της Πόρτο με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρζιο Κονσεϊσάο. Οι «δράκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Πορτογάλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και θα διαδεχθεί τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Θυμίζουμε πως την Τρίτη (06/06) η Ναντ είχε ανακοινώσει το «διαζύγιο» με τον Κονσεϊσάο, ενώ στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο Πορτογάλος εξέφρασε ακατανίκητη επιθυμία να δουλέψει στην Πόρτο.

«Παρά την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη εκ μέρους της ομάδας και των οπαδών στο πρόσωπό του, και παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2020, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο ενημέρωσε τη Ναντ για την ακατανίκητη επιθυμία να δουλέψει στην Πόρτο. Παρά τη ζημιά που μας προκαλεί αυτή η εξέλιξη, αποδεχτήκαμε την απόφασή του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ναντ.

Αυτός είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του Κονσεϊσάο, ύστερα απ’ τις Ολανένσε, Ακαδέμικα, Μπράγκα, Βιτόρια Γκιμαράες και Ναντ. Όπως είναι εμφανές, η καριέρα του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ έχει ανοδική πορεία, με τους συμπατριώτες να θεωρούν πως πρόκειται για έναν απ’ τους πιο φερέλπιδες προπονητές της γενιάς του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ