aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: Στη Ρεάλ ο Γιόβιτς με 60.000.000 ευρώ!

Επίσημο: Στη Ρεάλ ο Γιόβιτς με 60.000.000 ευρώ!

Έγινε το… μπαμ με την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς έκανε η Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι έφτασαν σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του 21χρονου Σέρβου επιθετικού έναντι του ποσού των 60.000.000 ευρώ, ποσό που ασφαλώς δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση!

Ο Γιόβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με την «Βασίλισσα» για τα επόμενα έξι χρόνια, ενώ από την μετεγγραφή του το 20%, δηλαδή 12.000.000 ευρώ, θα πάει στα ταμεία της Μπενφίκα η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Γιόβιτς είναι η δεύτερη επίσημη μετεγγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από αυτή του Έντερ Μιλιτάο της Πόρτο με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να αποκτά το next best thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην θέση του σέντερ φορ. Ο Σέρβος φορ έκανε σπουδαία σεζόν φέτος. Γι’ αυτό το λόγο και η «βασίλισσα» τα… έσκασε και τον απέκτησε με τον νεαρό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2025. Επίσης, όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η Ρεάλ να ανακοινώσει και την απόκτηση του Έντεν Αζάρ. Μία κίνηση που σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο τους Μαδριλένους, ενόψει της νεάς σεζόν.

O Γιόβιτς ήταν μόνο η αρχή!

Ο Λούκα Γιόβιτς ήταν από τα πιο «καυτά» πιστόλια τη σεζόν που μόλις πέρασε. Γι’ αυτό το λόγο και είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα. Η συνέχεια γνωστή. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε πάνω του το θέμα. Έτσι, έδωσε 60 εκατομμύρια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ώστε να τον φέρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ωστόσο, η μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού σηματοδοτεί την αρχή των «μπαμ» που ετοιμάζει η «βασίλισσα» αυτό το καλοκαίρι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός από τον Αζάρ η ισπανική ομάδα θέλει και τον Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχουν γραφτεί διάφορα τόσο για τον Κιλιάν Μπαπέ όσο και για τον Νεϊμάρ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ