aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: Στα μπλε της Τσέλσι ο Μοράτα!

Επίσημο: Στα μπλε της Τσέλσι ο Μοράτα!

Το super deal της Τσέλσι με τον Αλβάρο Μοράτα είναι πλέον γεγονός! Όπως αναμενόταν, ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε στο Λονδίνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αφού, λοιπόν, έβαλε τη τζίφρα του για τα επόμενα πέντε χρόνια, οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτησή του έναντι 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα μπει στα ταμεία της Ρεάλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Τσέλσι. Είναι φοβερό συναίσθημα να είσαι μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Ανυπομονώ να δουλέψω και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να κερδίσουμε πολλά τρόπαια», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μοράτα, ο οποίος θα… πετάξει κατευθείαν για Ασία, ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Ο 24χρονος επιθετικός θα αποτελέσει το βασικό φορ του Κόντε για τη νέα σεζόν, αντικαθιστώντας τον Ντιέγκο Κόστα που φεύγει για χάρη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ