aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: «Κρέμασε» τα παπούτσιά του ο Τέρι!

Επίσημο: «Κρέμασε» τα παπούτσιά του ο Τέρι!

Τίτλοι τέλους για τον Τζον Τέρι! Ο Άγγλος στόπερ, ο οποίος συνδύασε το όνομά του με πολύ σπουδαίες διακρίσεις της Τσέλσι αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση ύστερα από 20 χρόνια επαγγελματικής παρουσίας.

Πρόκειται για μια λίγο-πολύ αναμενόμενη κίνηση από την πλευρά του, καθώς δεν βρήκε μια πρόταση που να τον ικανοποιεί, αν και φλέρταρε έντονα με τη Σπαρτάκ Μόσχας το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, υπάρχει η φημολογία, σύμφωνα με την οποία, αναμένεται να γίνει δεξί χέρι του Τιερί Ανρί στην Άστον Βίλα, με τον Γάλλο να προορίζεται για την τεχνική ηγεσία.

Ο 38χρονος -μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής- ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1998 από τους Λονδρέζους, έχοντας περάσει νωρίτερα από τα τμήματα υποδοχής του συλλόγου, αλλά και από αυτά της Γουέστ Χαμ, αγωνίστηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός το 1990-00 και την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Άστον Βίλα, μετρώντας 35 συμμετοχές στην Championship και μια στο FA Cup.

Με τους «μπλε» κατέκτησε το Champions League το 2012, ένα Europa League το 2013, πέντε πρωταθλήματα, πέντε FA Cup, ενώ είχε μια συμμετοχή στον τελικό του Champions League το 2008 και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ