aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: Επέστρεψε στην προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα!

Επίσημο: Επέστρεψε στην προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα!

Νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Ζοάν Λαπόρτα κι επισήμως!

Στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα θα καθίσει για δεύτερη φορά ο Ζοάν Λαπόρτα, έντεκα χρόνια μετά το τέλος της προηγούμενης θητείας του (2003-2010).

Ο 59χρονος δικηγόρος επικράτησε στις αποψινές (7/3) εκλογές του συλλόγου με μεγάλη διαφορά των Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα και καλείται να οδηγήσει τους «μπλαουγκράνα» στη νέα εποχή τους, πιθανώς χωρίς την παρουσία του Λιονέλ Μέσι. Οι δύο συνυποψήφιοί του τον συνεχάρησαν μετά το οριστικό αποτέλεσμα, με το 100% των ψήφων καταμετρημένο.

Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν τεράστια, δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία (51.983) μετά από τις εκλογές του 2010, δείγμα κι αυτό της κρισιμότητάς τους για τον καταλανικό σύλλογο.

Η νέα θητεία του Λαπόρτα στην προεδρία έχει διάρκεια μέχρι το 2026 και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι το τεράστιο χρέος του συλλόγου, που ανέρχεται σε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο.

Οι πανηγυρισμοί του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ