aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημη τοποθέτηση για Μαργκάσα και μετεγγραφές: «Δεν είναι τόσο απλά…»

Επίσημη τοποθέτηση για Μαργκάσα και μετεγγραφές: «Δεν είναι τόσο απλά…»

Ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών έπονται τις αμέσως επόμενες μέρες στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη δώσει τα χέρια με τρεις ποδοσφαιριστές (Λόρια, Οκριασβίλι, Βγκορτς), ενώ η Ανόρθωση είναι κοντά στην απόκτηση και του Ρενάτο Μαργκάσα από τη Νέα Σαλαμίνα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας τόνισε ότι από την στιγμή που ανακοινώθηκαν μόνο οι Γκαλίτσιος και Βασιλακάκης δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με άλλους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα θέματα προγραμματισμού: «Ανακοινώθηκαν οι Γκαλίτσιος και Βασιλακάκης μέχρι στιγμής. Πολλά από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ισχύουν, αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια χειρίζεται τον προγραμματισμό, με κάποιες περιπτώσεις είμαστε σε συζητήσεις και θα ανακοινωθεί η απόκτηση τους τις επόμενες μέρες».

Για την περίπτωση Μαργκάσα: «Δεν θέλω να αναφερθώ στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αλλά θα κάνω ένα γενικότερο σχόλιο σε ότι αφορά αυτά που ακούγονται για τα μετεγγραφικά. Κάποιες φορές γίνονται συζητήσεις με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή, τον προπονητή και την ομάδα. Δεν σημαίνει ότι αυτά που λέγονται και γράφονται δεν είναι αλήθεια, όμως, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, σημαίνει ότι κανένας δεν έχει υπογράψει».

Σε ότι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Δεν είναι πολλές οι μέρες που ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Η ομάδα κινείται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάμε αρκετά καλά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 200 εισιτήρια διαρκείας. Λίγο πολύ ο κόσμος ανανεώνει τα διαρκείας τους την τελευταία στιγμή. Είναι πολλές οι κατηγορίες των οπαδών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ