aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημη ανακοίνωση: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ!

Επίσημη ανακοίνωση: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ!

Τραγικός επίλογος στην πτώση του ελικοπτέρου στο Λέστερ: Επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου του ιδιοκτήτη των «αλεπούδων», Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση η Λέστερ αργά το βράδυ της Κυριακής ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που έπεσε έξω από το γήπεδο της Λέστερ και είναι νεκρός.

Η Λέστερ ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση τονίζοντας πως και οι πέντε επιβαίνοντας του μοιραίου ελικοπτέρου είναι νεκροί. Στη δήλωση των «αλεπούδων» δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την ταυτότητα των τεσσάρων άλλων επιβατών πέρα του προέδρου της ομάδας. Επίσης τονίζεται πως οι αγώνες της πρώτης ομάδας με την Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας και εκείνος της ακαδημίας με τη Φέγενορντ οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για την Τρίτη (30/10)αναβλήθηκαν.

Ο 60χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας που αγόρασε τον σύλλογο τον Αύγουστο του 2010 και τον οδήγησε στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος το 2016, συνήθιζε να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από και προς το γήπεδο της ομάδας. Αυτή τη φορά, το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου 2018, ένα μηχανικό πρόβλημα οδήγησε το μέσο μεταφοράς του στο έδαφος στις 22:30 και εκείνον στον θάνατο.

«Επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρός μας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το βράδυ», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Λέστερ χωρίς να γίνεται αναφορά στα ονόματα των άλλων τεσσάρων επιβατών που σκοτώθηκαν μαζί με τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ