aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημα υποψήφιος ο Κώστας Χριστοδούλου

Επίσημα υποψήφιος ο Κώστας Χριστοδούλου

Ο Κώστας Χριστοδούλου μέσω επιστολής του γνωστοποίησε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΑΕΛ.

Η σχετική επιστολή του:  

«Αγαπητέ Αελιστα

Είμαστε μια ομάδα από αγνούς συνοπαδους σου που πήραμε την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσουμε και να προσπαθήσουμε να αναλάβουμε τα ηνία του Σωματείου μας. Στόχος μας να αναγεννήσουμε την αγαπημένη μας ΑΕΛ. Να την καταξιωσουμε και να την εντάξουμε στην κορυφη που της αξίζει.

Αυτούς μας τους στόχους μπορούμε να τους επιτευξουμε μόνο αν έχουμε δίπλα μας τον καθένα από εσάς. Για αυτό τον λόγο ζητούμε από το υφιστάμενο Συμβούλιο αναβολη μιας βδομάδας, για να εγγραφούν ως μέλη του Σωματείου μας όσο το δυνατόν περισσότεροι Αελιστες και να γίνει η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του πλάνου που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Να εμπλουτιστει η βάση του Σωματείου με τον καθένα που μοιράζετε τις αξίες μας.

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους συλλογικά ύψιστος στόχους μας. Να κάνουνε τον καθένα από μας περήφανο. Έλα στο πλάι μας να καταξιωσουμε ξανά την ομάδα μας.

Εκ μέρους όλων των μελών του συνδυασμού μας,
Κώστας Χριστοδούλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ