aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημα στη Σάντερλαντ ο Μόγιες!

Επίσημα στη Σάντερλαντ ο Μόγιες!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι ο νέος τεχνικός της Σάντερλαντ, με τις «μαυρόγατες» να ανακοινώνουν πριν λίγο και επίσημα την πρόσληψή του.

Ο 53χρονος προπονητής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ, και έρχεται να αντικαταστήσει τον Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της εθνικής Αγγλίας.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στη Σάντερλαντ. Αποδέχομαι την πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που μου δόθηκε. Αναλαμβάνω μία μεγάλη βρετανική ομάδα, με μεγάλη υποστήριξη και πλέον περιμένω να δουλέψω στην Πρέμιερ Λιγκ και πάλι».

Ο Μόγιες επιστρέφει στην Πρέμιερ Λίγκ μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2013-14. Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ από το Νοέμβριο του 2015 δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ