Στον Αστέρα Τρίπολης έχει προταθεί ο Ζάντερ του Απόλλωνα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν Ελλαδικά ΜΜΕ. Δεν γίνεται αναφορά ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός διατηρεί συμβόλαιο με τους γαλάζιους της Λεμεσού και τη νέα περίοδο παρά μόνο ότι αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Στις πέντε μεταγραφές έχει φτάσει αισίως ο Αστέρας Τρίπολης (Βαλιέντε, Ρόλε, Φερνάντεθ, Βλάχος, Παπαδόπουλος) που εξετάζει την περίπτωση και του Ζαντέρ. Στην λίστα ο Γιαξής. Οι Αρκάδες δεν έχουν βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα Γιαννούλη και ο Βραζιλιάνος άσος του Απόλλωνα Λεμεσού είναι μία από τις λύσεις που έχουν προταθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime.
Διαβάστε επίσης: «Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά για τον Ζάντερ»
Πρόκειται για 30χρονο αριστεροπόδαρο φουλ-μπακ, ο οποίος μπορεί να καλύψει και θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Μορεϊρένσε, Ντεσπορτίβο Άβες μεταξύ άλλων ενώ την φετινή σεζόν μετράει στον Απόλλωνα 38 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ».














