aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επική» δήλωση Λουίς Ενρίκε μετά το ματς με την Οσασούνα!

«Επική» δήλωση Λουίς Ενρίκε μετά το ματς με την Οσασούνα!

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Οσασούνα με 7-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Ρεάλ.

Μετά το ματς λοιπόν, ο Λουίς Ενρίκε ερωτήθηκε σχετικά με το αν περιμένει την Μάλαγα του να «κόψει» βαθμούς από την «βασίλισσα» την τελευταία αγωνιστική. Τι απάντησε;

Ουσιαστικά πως «αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ‘τανε πατίνι», δείχνοντας πως δεν περιμένει κάτι τέτοιο! Άλλωστε μοιάζει δύσκολο ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ, Μίτσελ, να στερήσει πρωτάθλημα από τους «μερένχες».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός των Καταλανών ανέφερε πως «ματς σαν κι αυτό θα βοηθήσουν να ανέβει η αυτοπεποίθηση των Πάκο Αλκάθερ και Αντρέ Γκόμες. Σε ότι αφορά τον Μασεράνο, μοιάζει απίστευτο ένας τέτοιος παίκτης να μην έχει ξανασκοράρει μέχρι τώρα με την Μπαρτσελόνα. Είναι ένας top ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί για να είναι ανταγωνιστικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ