aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιχείρηση… σκούπα από τον Καραπατάκη, τέλειωσε και τον Μουρίγιο

Επιχείρηση… σκούπα από τον Καραπατάκη, τέλειωσε και τον Μουρίγιο

Επιχείρηση-σκούπα στην ΑΕΚ μετά τα ανεπυτιχή αποτελέσματα της ομάδας αλλά και την αποκαρδιωτική εικόνα που βγάζει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Σύμφωνα με την πιο κάτω ανακοίνωση, παρελθόν αποτελεί και ο Άντερ Μουρίγιο από την ομάδα της Λάρνακας, μετά από τους Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Μάριο Γκιμπάνελ (βοηθός). Πλέον η διοίκηση Καραπατάκη καλείται να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις τόσο για τον διάδοχο του Ιδιάκεθ, όσο και για το μοντέλο που θα ακολουθήσει.

Στο στρατόπεδο των κιτρινοπράσινων εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια για το χτίσιμο της ομάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή. Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν τέτοια που δεν άφησε άλλη περιθώριο στην διοίκηση Καταπατάκη, καθώς χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Λαρνακείς μετρούν μόλις τρεις νίκες σε δώδεκα παιχνίδια, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, γι’ αυτό και χάθηκε βαθμολογικό έδαφος (-12 από την κορυφή).

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν ο Ιδιάκεθ από την ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Ander Murillo.

Υπάρχει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμός για ένα άνθρωπο όπως τον Ander, που ήρθε στην ομάδα μας το 2011 και πρόσφερε πάρα πολλά, αρχικά σαν ποδοσφαιριστής για μία εφταετία και ακολούθως σαν τεχνικός διευθυντής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ επιθυμεί να του πει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την συνεισφορά του στις επιτυχίες που είχε η ομάδα μας αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα τις δύο συμμετοχές σε ομίλους του Europa League, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ander θα συνεχίσει να είναι και μετά την αποχώρηση του παντοτινό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή.

Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ