aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιχείρηση «λιώστε τα ζαχαρωτά»

Επιχείρηση «λιώστε τα ζαχαρωτά»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Δεύτερο παιχνίδι του Απόλλωνα απόψε στις 22:05 (ΡΙΚ 2, Αctive 107.4 και 102.5) για τον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην πανίσχυρη Έβερτον, όπως τη χαρακτήρισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση των Άγγλων. Έχουμε όμως αντιμετωπίσει και άλλα μεγαθήρια και γι’ αυτό απαλλαγμένοι από κάθε ίχνος άγχους θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν ήρθαμε για διακοπές», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ομάδας της Λεμεσού, θέλοντας να δείξει πώς προσεγγίζουν την αποψινή αναμέτρηση.

Πρώτιστο ζητούμενο για τους κυπελλούχους το μηδέν στην άμυνα και να μην επιτρέψουν στην ομάδα του Κούμαν να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Οι αγγλικές ομάδες παίζουν σε υψηλές εντάσεις και ρυθμούς, κάτι που δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει μία κυπριακή ομάδα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την προσπάθειά της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εάν, όμως, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατορθώσει να «παγώσει» το παιχνίδι, είναι συγκεντρωμένη κι έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και κοντά τις τρεις γραμμές της, τότε δικαιούται να ελπίζει. Ο Απόλλων έχει σκοράρει στα τελευταία εννιά ευρωπαϊκά παιχνίδια του τουλάχιστον ένα τέρμα, δείχνοντας ότι είναι ομάδα που κυνηγά το γκολ. Η τελευταία φορά που έμεινε άσφαιρος στην Ευρώπη ήταν στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Καμπάλα τον Αύγουστο του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ