aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επιχείρηση» Γκιόργκι Κβιλιτάια!

«Επιχείρηση» Γκιόργκι Κβιλιτάια!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο σχεδιασμός της Ανόρθωσης για τη σεζόν 2021-22 έχει πάρει μπρος. Εφόσον ο Τιμούρ Κετσπάγια διατηρεί το γενικό πρόσταγμα για άλλα δύο χρόνια (σύμφωνα με το Goal.com.cy, πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 250 χιλιάδες ευρώ), θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται και τα θέλω του για μια ομάδα εμβολιασμένη με ηγέτες και ποιότητα.

Σε περιόδους κακών αποτελεσμάτων, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν είχε πρόβλημα να δηλώσει δημόσια ότι η ομάδα του ήθελε ποιοτική ενίσχυση. «Σε όλες τις θέσεις χρειαζόμαστε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Ηγέτη, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα», είχε δηλώσει στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, πριν τέσσερις ημέρες, στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 είχε πει: «Δεν θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε όσες αλλαγές έγιναν πριν δύο χρόνια. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν, κάποιοι θα φύγουν. Θα κοιτάξουμε να βρούμε παίκτες με ποιότητα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για την κορυφή της επίθεσης ο Κετσπάγια θεωρεί ότι η ποιότητα υπήρχε στη λήξασα περίοδο. Δεν είναι άλλος από τον Γκιόργκι Κβιλιτάια. Γι’ αυτό και διαμήνυσε στη διοίκηση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει ο συμπατριώτης του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Γεωργιανός επιθετικός θέλει να μείνει κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει όμως το ψηλό εμπόδιο της Γάνδης, της ομάδας στην οποία ανήκει. Για να τον αποκτήσει, η βελγική ομάδα πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ και θέλει να κάνει την απόσβεση. Κι επειδή υπάρχει συνωστισμός επιθετικών και δεν τον χρειάζεται, θα προσπαθήσει να τον πουλήσει. Θεωρείται βέβαιο ότι οι διοικούντες την «Κυρία» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραμονή του «Κβίλι», ο οποίος κατά γενική ομολογία έχει όλα τα προσόντα και -στην καλή του μέρα- μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως ζητάει ο προπονητής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ