aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιχείρηση αποφόρτισης στη Νέα Σαλαμίνα

Επιχείρηση αποφόρτισης στη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Προσπάθεια αποφόρτισης των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας επιχείρησε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης το προηγούμενο διήμερο. Προχθές, μια ημέρα μετά τη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού (2-0), όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα μυϊκής αποκατάστασης.

Χθες, έγινε χαλαρή προπόνηση με ποδοβόλεϊ, καθώς είναι μικρό το διάστημα που μεσολαβεί ώς το επόμενο ματς και ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να φρεσκαριστεί όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα του. Επομένως, έχει μόνο τη σημερινή ημέρα για να προετοιμάσει τακτικά τους ερυθρόλευκους για το σημαντικό ματς με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί αύριο στο ΓΣΖ (18:00).

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να επιστρέψει ο Ντίμιταρ Μακρίεφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Ο Βούλγαρος στράικερ έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τους μαυροπράσινους. Από εκεί και πέρα, θα αποφασιστεί εντός των ημερών πότε και πού θα υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς ο άτυχος Ανδρέας Λεμέσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ