aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιχείρηση… ΑΠΟΕΛ

Επιχείρηση… ΑΠΟΕΛ

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της στη σεζόν θα δώσει αύριο η Νέα Σαλαμίνα, αφού θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» (20:00). Αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι στον πρωταθλητή Κύπρου, οι ερυθρόλευκοι προετοιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με στόχο να ανταποκριθούν.

Ο Λιάσος Λουκά (φωτό) δούλεψε σε επιθετική και αμυντική τακτική. Παραλλήλως, ξέροντας πως απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους κάθε ευκαιρία πρέπει να αξιοποιείται, έδωσε έμφαση στα τελειώματα φάσεων. Οι ποδοσφαιριστές εκδήλωσαν διάφορες μορφές επιθετικής ανάπτυξης, με σέντρες, κάθετες πάσες και αντεπιθέσεις.

Αυτό που μένει είναι να αποφασίσει ο Κύπριος προπονητής τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα. Απόφαση που συνήθως παίρνεται λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων, αφού μέχρι και την προηγούμενη κάνει δοκιμές διαφόρων παικτών στην ενδεκάδα.

Από τη στιγμή πάντως που για πρώτη φορά βρίσκονται στη διάθεσή του οι Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Έλιο Ρόκε και Γιάννης Κούσουλος, είναι πιθανόν να σημειωθούν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη (1-1). Από χθες συμμετέχουν στην προετοιμασία και οι διεθνείς Ανδρέας Καρώ, Τάρο Βοσκανιάν και Νταβίντ Μανογιάν. Τέλος, δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς ο Γκαστόν Σανγκόι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ