aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπιασε ξανά δουλειά η ΑΕΛ

Έπιασε ξανά δουλειά η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έπιασαν ξανά δουλειά στην ΑΕΛ, με τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, να είναι στο προσκήνιο. Πήραν όλοι ανάσες τις ημέρες του Πάσχα, όμως οι υποχρεώσεις τούς καλούν πάλι πίσω. Μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, θα έχουν απομείνει άλλα δύο, με τη Νέα Σαλαμίνα (εντός) και τον ΑΠΟΕΛ (εκτός).

Βασικά από την επόμενη του προσεχούς αγώνα στο Τσίρειο, με την ομάδα της Λευκωσίας, θα μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του κυπέλλου, αφού θα έχουν απομείνει 17 ημέρες. Ο Γκαστανιάγα ήταν το μοναδικό πρόβλημα των γαλαζοκιτρίνων, με τον Ισπανό να είναι καλύτερα, ωστόσο θα προτιμηθεί να πάρει ακόμη μερικές ημέρες για να αποθεραπευτεί πλήρως. Γι’ αυτό και θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα εκτός αποστολής το Σάββατο.

Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για επάνοδο στην αγωνιστική δράση, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει ό,τι και τα προηγούμενα παιχνίδια, να μοιράσει δηλαδή τον χρόνο σε όσους υπολογίζει για το μεγάλο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ σε τρεις εβδομάδες. Το τελευταίο διάστημα έχει φανεί ποιους λογαριάζει περισσότερο και ποιοι είναι σε θέση να τιμήσουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει. Έχουν ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα οι Βοζίνια, Α. Τεϊσέιρα, Ζούνιορ, Γκαστανιάγα, Ντα Σίλβα, Χουράδο και Μακρής.

Από εκεί και πέρα, οι Γκοντάλ, Ν. Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Αβραάμ, Γουίλερ, Ζντραφκόσκι, Φιντέλις, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς, Αντόνια, Σχρανζ, Μυτίδης, Χ. Κυριάκου, Λ. Σίλβα και Πρόσεκ συμπληρώνουν το παζλ των επιλογών του Βόσνιου προπονητή. Από τους 22, ένας αριθμός 13-14 ποδοσφαιριστών έχουν προβάδισμα για τους 11 που θα δώσουν τη μάχη των μαχών, για να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου μετά από 30 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ