aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπιασε κορυφή η Κοπεγχάγη!

Έπιασε κορυφή η Κοπεγχάγη!

Η νίκη της Σέριφ επί της Λοκομοτίβ άνοιξε το δρόμο στην Κοπεγχάγη και αυτή το εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Με τον Κάρλος Ζέκα να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, οι Δανοί επιβλήθηκαν χωρίς δυσκολία 3-0 της ουραγού του ομίλου, Ζλιν και έπιασαν κορυφή στον όμιλο, μετατρέποντας σε ματς φωτιά αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τη ρωσική ομάδα.

Η κεφαλιά του Λάφτνερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπένγκστον άνοιξε το… χορό για τη Κοπεγχάγη στο 40′, ο Βέρμπιτς με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Αμάνκβα.

Το δρόμο της Κοπεγχάγης άνοιξε η μεγάλη ανατροπή της Σέριφ στην έδρα της Λοκομοτίβ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26’ με τον Φαρφάν, όμως ο Μπαντιμπαγκά στο 41’ και ο Μπρέζοβιτς στο 58’ έφεραν τούμπα το ματς και τους εκτόπισαν από την κορυφή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κοπεγχάγη (3-1) 6
2. Σέριφ Τίρασπολ (3-2) 6
3. Λοκομοτίβ Μόσχας (5-3) 5
4. Ζλιν (1-6) 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ