aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπιασε δουλειά ο Σίμπσον, νίκη στο δεύτερο τεστ

Έπιασε δουλειά ο Σίμπσον, νίκη στο δεύτερο τεστ

Μετά τα πρώτα χαμόγελα που έσκασαν στις προπονήσεις για τον Τζέι Σίμπσον, ήρθαν και τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα μέσω του δεύτερου φιλικού της Νέας Σαλαμίνας με τη Χάποελ Ραμάτ στη Βουλγαρία όπου προετοιμάζεται η ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 2-1 την ισραηλινή ομάδα στη Βουλγαρία, όπου βρίσκονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Πρωταγωνιστής ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ του με τη φανέλα της νέας ομάδας του, έστω και ανεπίσημα. Η ομάδα της Αμμοχώστου κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο δείχνοντας ανεβασμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό.

Ο προπονητής Σάββας Πουρσαιτίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα. Επόμενος φιλικός αγώνας της ομάδας με την ομάδα της Ξάνθης την Τρίτη 30/7 στις 18:00.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Βεσελόφσκι ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς και ο Θεοδόσης Σιαθάς.

Ο Ελλαδίτης κόουτς παρέταξε το ακόλουθο αρχικό σχήμα: Κίσσας, Φουστάρ, Σέσαρ, Ρέινολντς, Τσαμπούρης, Νουρ, Κωστή, Κορέια, Ελουντού, Σίμπσον, Ονουέγκμπου. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λύτρας, Σεργίου, Νικολάου, Λαμπό, Χατζηκωνσταντή, Χρυσοστόμου, Μαριάνοβιτς, Παναγή, Τισντέλ, Παπουής, Χρίστου Χατζιαντώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ