aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπί Σόλσκιερ το χειρότερο ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ στην Premier League

Επί Σόλσκιερ το χειρότερο ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ στην Premier League

Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League φέρει φαρδιά πλατιά την… υπογραφή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός προπονητής είδε χθες την ομάδα του να έρχεται ισόπαλη 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ και μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συγκεντρώσει μόλις εννιά βαθμούς. Πρόκειται για την πιο φτωχή συγκομιδή από καταβολής της σύγχρονης μορφής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Στο ίδιο διάστημα, τις τελευταίες σεζόν, οι Ντέιβιντ Μόγες και Ζοσέ Μουρίνιο είχαν μαζέψει δέκα πόντους, ενώ ο Λουίς Φαν Χάαλ έντεκα.

Επιπρόσθετα, υπάρχει ακόμα ένα στατιστικό που φέρνει σε δύσκολη θέση τον 46χρονο προπονητή της Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ στα 28 παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει το κλαμπ του στο κορυφαίο -κατά πολλούς- πρωτάθλημα του κόσμου, έχει… καταφέρει να συγκεντρώσει δύο βαθμούς λιγότερους από όσους είχε κερδίσει η ομάδα του Μάντσεστερ στα ισάριθμα τελευταία ματς του Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ