aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEπέβαλε το δικό του νόμο και έκλεισε στόματα

Eπέβαλε το δικό του νόμο και έκλεισε στόματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων επανήλθε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες κερδίζοντας τη μέχρι χθες αήττητη ΑΕΛ με 3-0. Οι κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς, μπήκαν και δυνατά στον αγώνα και απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έκαναν σπουδαίο παιχνίδι.

Έδειξαν με τη νίκη και εμφάνισή τους, πως παραμένουν το μεγάλο φαβορί, όπως ήταν και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο Απόλλων ήταν εντυπωσιακός από την αρχή, μπήκε δυνατά στο ντέρμπι και στο 14’ ο Ζελάγια άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23’ ο Βασιλείου έκανε το 2-0. Η ΑΕΛ δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, έβγαλε πολλές αδυναμίες και ο Απόλλων, με την εμπειρία και την ποιότητά του επέβαλε τον ρυθμό του. Στην επανάληψη, πήγε κάπως να βελτιωθεί η ΑΕΛ, όμως ο Απόλλων είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 76’ πέτυχε και τρίτο γκολ. Εκεί όλα είχαν τελειώσει, αν και η ΑΕΛ θα μπορούσε να μείωνε, αν ο Ντα Σίλβα στο 78’ ευστοχούσε στο πέναλτι.

Ο Απόλλων ήταν πλήρης σε όλες τις γραμμές, είχε συνέπεια στο παιχνίδι του και κυρίως οι ποδοσφαιριστές του, κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες. Η ΑΕΛ μπήκε φοβισμένη, δεν έδειξε τα στοιχεία από προηγούμενες εμφανίσεις της και ο Απόλλων, πιο γρήγορος και με φαντασία μέσα και έξω από την περιοχή, δυσκόλεψε τη μέχρι χθες καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ