aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEπέστρεψε στο Κολόσσι ο Ρομπέρζ, ο όρος του Απόλλωνα στον Γάλλο

Eπέστρεψε στο Κολόσσι ο Ρομπέρζ, ο όρος του Απόλλωνα στον Γάλλο

Η άδεια που παραχωρήθηκε στον Βαλεντίν Ρομπέρζ εκ μέρους του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε και έτσι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για προπονήσεις. Ο έμπειρος στόπερ γυμνάζεται στο Κολόσσι, όμως σε διαφορετική ώρα απ’ ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν έχουν διαφοροποιηθεί καθόλου τα δεδομένα.

Ο Ρομπέρζ πολύ δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Απόλλωνα, αφού κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή δεν επιθυμεί ούτε η πλευρά του Γάλλου αμυντικού, αλλά ούτε και η ομάδα της Λεμεσού.

Σε ότι αφορά το μέλλον του δεν προκύπτει ουδεμία εξέλιξη, με τους γαλάζιους να μεταφέρουν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι επιθυμούν να τον παραχωρήσουν μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Από την πλευρά του ο Ρομπέρζ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και εμμένει στην επιθυμία του, εξαιτίας της γέννησης των δίδυμων παιδιών του πρόσφατα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ