aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε στην Αγγλία ο Ρέινα, ανακοινώθηκε από την Άστον Βίλα!

Επέστρεψε στην Αγγλία ο Ρέινα, ανακοινώθηκε από την Άστον Βίλα!

Στην Αγγλία επέστρεψε ο Πέπε Ρέινα μετά το πέρασμά του από την Λίβερπουλ, υπογράφοντας συμβόλαιο δανεισμού με την Άστον Βίλα!

Ο πολύπειρος γκολκίπερ θα αφήσει την Μίλαν όπου ανήκει και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τομ Χίτον, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την Πρωτοχρονιά και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσία στην Αγγλία έπειτα από τα χρόνια που βρέθηκε στην Λίβερπουλ, όπου κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το Κύπελλο Αγγλίας, ένα Community Shield και το Λιγκ Καπ του 2012. Είχε πάει στο Μέρσεϊσαϊντ μία χρονιά μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ της Κωνσταντινούπολης, με τον Ράφα Μπενίτεθ να τον χαρακτηρίζει τότε τον καλύτερο τερματοφύλακα της Ισπανίας.

Συνολικά με την κόκκινη φανέλα είχε κάνει 394 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πριν φύγει για τη Νάπολι ως δανεικός, την Μπάγερν Μονάχου με κανονική μεταγραφή, ξανά στους Ναπολιτάνους έναν χρόνο αργότερα και πάλι με μεταγραφή, έως ότου πήγε στην Μίλαν. Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που αποτελεί κομμάτι ενός τόσο ιστορικού συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ