aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε (ο Ρομπέν), σκόραρε, είχε πρόγραμμα (η Μπάγερν)

Επέστρεψε (ο Ρομπέν), σκόραρε, είχε πρόγραμμα (η Μπάγερν)

Με τον Άριεν Ρόμπεν να επιστρέφει στα γήπεδα μετά από (ακριβώς) 200 ημέρες και να σκοράρει, η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χέρτα Βερολίνου επικρατώντας με 3-0 και συνέχισε με το απόλυτο στην Bundesliga.

Ήταν το ματς των δύο ομάδων με το «απόλυτο» στην Bundesliga. Η Μπάγερν Μονάχου, βέβαια, ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Χέρτα και πιστοποίησε την ανωτερότητά της με μία άνετη νίκη (3-0). Βέβαια ακόμα και το «τρίποντο» πέρασε σε… δεύτερη και τρίτη μοίρα για τους Βαυαρούς, που είδαν με μεγάλη χαρά να επιστρέφει στην δράση ο Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός μετά από 200 ημέρες απουσίας επανεμφανίστηκε (μπήκε αλλαγή στο 65′ στη θέση του Μίλερ) και στο 72′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου άνοιξε στο 16′ ο Φρανκ Ριμπερί σε μία φάση που «χόρεψε» την άμυνα της Χέρτα θυμίζοντας… Μέσι και το 2-0 διαμόρφωσε στο 68′ ο Τιάγκο, πριν έρθει ο Ρόμπεν να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ και να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς των Βαυαρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ