aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε μετά από 209 ημέρες ο Ρόχο!

Επέστρεψε μετά από 209 ημέρες ο Ρόχο!

Ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη επάνοδό του στην αγωνιστική δράση είναι ο Μάρκος Ρόχο, καθώς αγωνίστηκε χθες (15/11) με τη δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός είχε υποστεί ρήξη χιαστού και απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του από τον περασμένο Απρίλιο. Μετά από 209 ημέρες απουσίας ο Ρόχο αγωνίστηκε στην Κ23 των «κόκκινων διαβόλων» σε αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα πρώτο βήμα να ξεπεράσει τον πολύ σοβαρό τραυματισμό τον οποίο υπέστη.

«Θα παίξω με τις ρεζέρβες σε φιλικό παιχνίδι. Νιώθω καλά. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, όμως οι προπονήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες. Σε τρεις εβδομάδες θα δώσουμε ακόμη ένα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ και εάν όλα πάνε καλά στο φιλικό, θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ και τότε», είχε επισημάνει ο Ρόχο που δείχνει ορεξάτος να βρεθεί και πάλι στην πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ