aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε και δίνει λύσεις ο Χάμπος, το θετικό με Αγκίρε

Επέστρεψε και δίνει λύσεις ο Χάμπος, το θετικό με Αγκίρε

Μετά από πέντε μήνες, ο Χάμπος Κυριάκου επέστρεψε στο αρχικό σχήμα στη ρεβάνς με τη Ζαλγκίρις και έδειξε πως επανακτά τις αγωνιστικές ισορροπίες του.  Είχε τραυματιστεί στις 17 Μαρτίου στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Από το 2012 έχει υποφέρει με σοβαρούς τραυματισμούς, όμως κάθε φορά παρουσιάζεται ανθεκτικός, βγαίνοντας νικητής μετά από κάθε περιπέτεια. Στα 25 του χρόνια ο διεθνής ποδοσφαιριστής συνεχίζει να γράφει ιστορία και ο Σωφρόνης Αυγουστή τρίβει τα χέρια του που τον έχει στις επιλογές του, ειδικά τώρα που είναι εκτός πλάνου ο τιμωρημένος Εστέβαν Σατσέτι.

Ο Χ. Κυριάκου κάνει πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, τρέχει, μαρκάρει και κατεβάζει την μπάλα στους συμπαίκτες του. Με την Αούστρια, απόντος του Παπουλή θα έχει αρχηγική παρουσία και πάνω του θα στηριχθεί  το παιχνίδι του Απόλλωνα. Στόχος είναι να μη δεχθεί γκολ η ομάδα της Λεμεσού και να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση και τη συμμετοχή του στα πλει οφ.

Όσον αφορά τον Ντιέγκο Αγκίρε ανεβάζει στροφές και από παιχνίδι σε παιχνίδι κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου. Το θετικό για τον ίδιο και φυσικά για τον προπονητή του, είναι πως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως αριστερός μπακ. Η τεχνική και η ταχύτητά του, όπως και η σέντρα «ξυράφι» που διαθέτει, τον μετατρέπουν σε ισχυρό γρανάζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ