aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε και «απειλεί» την Μπάγερν η Λειψία (video)

Επέστρεψε και «απειλεί» την Μπάγερν η Λειψία (video)

Μετά από δύο σερί ήττες η Λειψία επέστρεψε στις νίκες (1-2 την Γκλάντμπαχ), έφτασε τους 45 βαθμούς στην μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Ήταν σχεδόν επιβεβλημένο: μετά τις απανωτές ήττες από Ντόρτμουντ (εκτός) και Αμβούργο (εντός) που την «ταρακούνησαν» και την έκαναν να χάσει ελαφρώς το δρόμο της, η Λειψία έπρεπε να κερδίσει εκτός έδρας τη Γκλάντμπαχ αν δεν ήθελε να χάσει την επαφή της με την Μπάγερν και τις (όποιες) ελπίδες της να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του ανέλπιστου τίτλου.

Όπερ κι εγένετο: ο Φόρσμπεργκ στο 31΄ πήρε την πάσα του Βέρνερ κι έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους σήμερα, στο 55΄ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Βέρνερ μετουσίωσε σε γκολ την πάσα του Φόρσμπεργκ για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι- που είχαν χάσει πέναλτι με τον Αζάρ στο 45΄- κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με τον Βέστεργκάαρντ στο 81΄, όμως πέραν τούτου ουδέν,

Κάπως έτσι η Λειψία πήγε στους 45 βαθμούς κι εξακολουθεί να βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ