aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε «γκαζωμένος» ο Κουτίνιο στη Βαρκελώνη

Επέστρεψε «γκαζωμένος» ο Κουτίνιο στη Βαρκελώνη

H περιπέτεια του Φιλίπε Κουτίνιο στο Μόναχο έλαβε τέλος. Ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε άκρως επιτυχημένα τον δανεισμό του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο 28χρονος κατάφερε να είναι μέλος της θριαμβευτικής χρονιάς των Βαυαρών. Η επιστροφή του στο Καμπ Νου συνοδεύτηκε από τη κατάκτηση τριών τίτλων, σημαντικότερος όλων αυτός του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο έμπειρος επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι βρίσκοντας ξανά τον παλιό καλό του εαυτό. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρσελόνα, με τους μπλαουγράνα να περιμένουν πολλά από εκείνον. Ο νέος τεχνικός των Καταλανών Ρόναλντ Κούμαν, υπολογίζει τον Βραζιλιάνο φτιάχνοντας τον ψυχολογικά στις προπονήσεις.

Ο Κουτίνιο προπονείται στις εγκαταστάσεις της Μπαρσελόνα εδώ και τέσσερις ημέρες. Η επιστροφή του μετά την άδεια που του δόθηκε λόγω των υποχρεώσεων με την Μπάγερν Μονάχου ανήκει στο παρελθόν. Ο παίκτης δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να σηκώσει το βάρος της ευθύνης και να πρωταγωνιστήσει με τους μπλαουγράνα. Οι συνθήκες τη δεδομένη χρονική στιγμή ευνοούν την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

«Ντόπες» του Κούμαν στον Κουτίνιο

Με τους Μέσι και Σουάρες να βρίσκονται στον… αέρα, ο Κούμαν δεν έχει και πολλούς να υπολογίζει για την επιθετική του γραμμή. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Mundo Deportivo, ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να χτίσει πάνω στο Κουτίνιο την νέα του ομάδα. Οι Καταλανοί βρίσκονται ανάμεσα σε ένα περίπλοκο σταυροδρόμι. Καλούνται να δημιουργήσουν άμεσα ένα σύνολο ικανό να επιστρέψει στις επιτυχίες αφήνοντας πίσω το φετινό φιάσκο. Η Μπαρσελόνα ωστόσο διάγει μια από τις μεγάλες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας της. Αιτία η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η θέση του Αργεντινού έχει προκαλέσει τη ρήξη με τη διοίκηση και την αντίδραση του κόσμου. Η καταιγίδα τα τελευταία 24ωρα δείχνει να κοπάζει, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι ελπίδες παραμονής του Μέσι πληθαίνουν. Ο Ρόναλντ Κούμαν από πλευράς του καλείται να κλείσει τα αυτιά του σε όλα αυτά τα σενάρια και να φτιάξει την ομάδα που ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στους τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ