aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε δριμύτερος ο Απόλλων!

Επέστρεψε δριμύτερος ο Απόλλων!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων επέστρεψε! Μετά τις τρεις νίκες στα ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και την Ομόνοια, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δείχνει πως επανήλθε δυναμικά στο… προσκήνιο, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όταν μέσα σ’ ένα δεκαπενθήμερο έχει κερδίσει τρεις από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει δρόμο έως τον τερματισμό, μπορεί ο Απόλλων να βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, όμως τα σημάδια που στέλνει είναι ενθαρρυντικά. Και αν δεν έχει ακόμη πλησιάσει όσο θα ήθελε την πρωτοπόρο ομάδα, έχει μειώσει στο -1 από την τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕΛ, η οποία σε κάποια φάση ήταν στο + 8 από τον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι μπήκαν ιδανικά στο 2017 και αισιοδοξούν πως η αντεπίθεσή τους θα συνεχιστεί.

Όπως με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, έτσι και στο ΓΣΠ με την Ομόνοια, οι κυανόλευκοι έκαναν μεγάλο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Σαρδινέρο εκτελεστή, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει σπουδαίο «διπλό», το οποίο δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Ο Ισπανός με δύο ενέργειές του, έδωσε δείγμα του ταλέντου του πετυχαίνοντας τα τέρματα που έστειλαν τους φίλους της ομάδας στους εφτά ουρανούς. Το πάθος του Σωφρόνη Αυγουστή μεταδόθηκε και πάλι στους ποδοσφαιριστές. Οδήγησε τον Απόλλωνα σε μια άκρως σημαντική νίκη, δείχνοντας ξεκάθαρα, πως η ομάδα επιστρέφει δριμύτερη για να υλοποιήσει τους στόχους της. 

Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ της ισοφάρισης, να υπήρξε υποχώρηση και η Ομόνοια να βρήκε ευκαιρίες, όμως ο Απόλλων έμεινε όρθιος και όταν βρήκε τον δρόμο για την αντίπαλη εστία δεν χαρίστηκε. Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο ο Σαρδινέρο πέτυχε το δεύτερο γκολ ήταν υποδειγματικός και δείγμα της τελειότητας της αντεπίθεσης που εφάρμοσαν οι κυανόλευκοι σ’ ένα χρονικό σημείο που φαινόταν πως η ισοπαλία θα τους βόλευε. Ο Απόλλων σήκωσε κεφάλι, οι παίκτες του έχουν βρει τον καπετάνιο που θα τους οδηγήσει σε επιτυχίες και είναι αποφασισμένοι να μην πέσουν ξανά σε λήθαργο.   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ