aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψαν και πιάνουν δουλειά

Επέστρεψαν και πιάνουν δουλειά

Από το… αεροπλάνο η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ άρχισε να δουλεύει για τον αγώνα με τους Τσέχους, καθώς κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής ο Ιδιάκεθ και ο βοηθός του Αντόνιο Ιντάλγκο είδαν σε dvd το αγώνα για να διαπιστώσουν πιο καλά τα λάθη που έγιναν με στόχο να μην επαναληφθούν. Είναι σημαντικό, άλλωστε, μετά την ήττα με 1-3 να μπορέσει η ΑΕΚ να μειώσει τα δικά της λάθη, κάτι που θα αυξήσει και τις πιθανότητες για να έρθει η μεγάλη ανατροπή.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι να μην δεχθεί γκολ στην Αρένα και αν καταφέρει μέχρι το 60΄ και σκοράρει τότε όλα θα είναι πιθανά. Αναμένεται ότι ο Ισπανός τεχνικός θα προβεί σε μία-δυο αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον αγώνα στην Τσεχία. Αν θα αλλάξει όμως και σύστημα είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Το πιο πιθανό είναι να μην δείξει στις προπονήσεις ξεκάθαρα τις προθέσεις του, όμως είναι ορατό το ενδεχόμενο να παίξει με τριάδα και πάλι στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ