aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέκταση συμβολαίου και πάει δανεικός ο Ηλία

Επέκταση συμβολαίου και πάει δανεικός ο Ηλία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν αποκλείεται να μην αποτελεί μέρος του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο ο Μάριος Ηλία. Έχει ενημερωθεί για την πρόθεση της διοίκησης να του επεκτείνει το συμβόλαιο, αλλά του ζητήθηκε να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα. Δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, αν και εντός της ημέρας το θέμα θα ξεκαθαρίσει, καθώς η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει την Τρίτη για το εξωτερικό. Στην ίδια θέση είναι και οι Χουράδο – Μυτίδης, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει και στη νέα σεζόν ο Γιάννης Μαύρου. Υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις, για την απόφαση να παραχωρηθεί ο Ηλία, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε κληθεί και στην Εθνική Ανδρών.

Από την άλλη όμως δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ντούσαν Κέρκεζ κινείται με γνώμονα τα συμφέροντα της ΑΕΛ και λογικό είναι να μην επιθυμεί την αποδυνάμωσή της. Είναι πιθανόν, ως προπονητής της ομάδας, να διακρίνει κάτι που ο απλός κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται. Ο Βόσνιος ξέρει πως η δουλειά και οι αποφάσεις του θα πρέπει να μείνουν μακριά από συναισθηματισμούς, αν θέλει να πετύχει ο ίδιος και η ομάδα του να ξεδιπλώσουν αρετές, που θα την οδηγήσουν σε επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ