aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέκταση συμβολαίου για Μόουζες στην Τσέλσι

Επέκταση συμβολαίου για Μόουζες στην Τσέλσι

Κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ» θα παραμείνει ο Βίκτορ Μόουζες, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου και πως θα παραμείνει στο σύλλογο έως το 2021.

Ο 26χρονος άσος αποτελεί παίκτη-«κλειδί» της Τσέλσι στην εφετινή σεζόν, από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε άλλαξε τον Οκτώβριο την διάταξη της ομάδας σε 3-4-3. Ο Μόουζες εντάχθηκε το 2012 στο δυναμικό της Τσέλσι, ωστόσο πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της «μπλε» καριέρας του αγωνιζόμενος ως δανεικός σε Λίβερπουλ, Στόουκ Σίτι και Γουέστ Χαμ. Φέτος, όμως, μετράει 28 συμμετοχές με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Μόουζες τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι εδώ για μερικά χρόνια ακόμη και που υπέγραψα μια νέα συμφωνία. Τώρα είναι ώρα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην ομάδα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα κερδίσουμε αγώνες και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την Premier League αυτή τη σεζόν.

Διάγουμε μια σπουδαία σεζόν, απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου και έχουμε έναν καλό προπονητή εδώ, ο οποίος έχει δείξει εμπιστοσύνη σε κάθε έναν από εμάς. Απλά θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω και να δουλέψω σκληρά για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ