aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπεισε τον Ολυμπιακό και γίνεται «Κύριος» ο Μανθάτης

Έπεισε τον Ολυμπιακό και γίνεται «Κύριος» ο Μανθάτης

Η επιμονή και υπομονή της Ανόρθωσης στην περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη απέφεραν καρπούς. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς αν και αρχικά «κλοτσούσε» να στείλει δανεικό τον 22χρονο Ελλαδίτη εξτρέμ στην ομάδα της Αμμοχώστου εν τέλει έδωσε την συγκατάθεση του και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία».

Ο Μανθάτης θ’ αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και θα μεταβεί απευθείας στην Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σημαντικό ρόλο στο να έχει θετική κατάληξη η προσπάθεια της Ανόρθωσης γι’ απόκτηση του Μανθάτη έπαιξε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Ελλαδίτης δεξιός εξτρέμ θα εγγραφεί στον κατάλογο Β.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ μέτρησε 11 συμμετοχές τη σεζόν 2016/2017 επί ημερών του Πάουλο Μπέντο. Την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας 27 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Πέρυσι ήταν στον Πανιώνιο, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε 15 ματς, εκ των οποίων μόλις τέσσερα ως βασικός, χωρίς πάλι να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ