aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επειδή όταν γουστάρουμε οι άλλοι απολαμβάνουν»

«Επειδή όταν γουστάρουμε οι άλλοι απολαμβάνουν»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Απόλλωνα, στην οποία γίνεται αναφορά στη δύσκολη συνέχεια και στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα μάγκες. Δεν κωλώνουμε δεν λυγίζουμε, πιο πωρωμένοι συνεχίζουμε! Απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον προπονητή και τους παίκτες μας. Γουστάρουμε στα δύσκολα! Απαιτείται ωστόσο σοβαρότητα ενόψει της συνέχειας, σκληρή δουλειά και μάχη μέχρι τέλους!

Από την άλλη, είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι η ισοπεδωτική κριτική από κάποιους δεν αντιπροσωπεύει την οικογένεια του Απόλλωνα. Αυτό άλλωστε θέλουν και όσοι μας πολεμούν. Προχωρούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά να πάρουμε όσα μας ανήκουν! Αυτή η ομάδα μας πρόσφερε πολλά και έχει να προσφέρει άλλα τόσα.

Και επειδή όταν γουστάρουμε οι άλλοι απολαμβάνουν, συνεχίζουμε με ένα πάρτι από τα παλιά. Ραντεβού αύριο Παρασκευή από νωρίς στον κεντρικό (σ.σ. σύνδεσμο) με μαγκάλια και άφθονο ποτό!

ΠΑΝ.ΣΥ. ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ