aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπαθε… Τάκη Τσουκαλά ο Κράουτς όταν απάντησε σε ακροατή! (vid)

Έπαθε… Τάκη Τσουκαλά ο Κράουτς όταν απάντησε σε ακροατή! (vid)

Ο Πίτερ Κράουτς αν και δίμετρος έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα με την μπάλα στα πόδια του. Ναι μεν ποτέ δεν ήταν μέσα στους κορυφαίους επιθετικούς, αλλά, είχε την τύχη να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Εκεί στο Μερσεϊσάιντ σημείωσε αρκετά γκολ. Μερικά εξ αυτών μάλιστα ήταν και για Όσκαρ. Ωστόσο, αυτό ήταν το πικ της καριέρας του μιας και έπειτα ακολούθησε η Στόουκ στην οποία και βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Αν και 37 ετών δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που έχει αυτοσαρκαστεί τόσο για το ύψος του όσο και γενικότερα για τα (άχαρα) άκρα του.
Παρόλα αυτά είναι από τους πιο cool τύπους της Πρέμιερ Λιγκ. Το ξέραμε. Απλά εκείνος το επιβεβαίωσε γι’ ακόμη μία φορά. Ο Κράουτς ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, όπου μπορούσε να απαντήσει σε μηνύματα ακροατών.

Ένας από αυτούς του έκανε μία -κλασική- για τους ψηλούς ερώτηση: αν αλλάζει τις λάμπες κανονικά ή αν χρειάζεται σκάλα. Στην αρχή ο έμπειρος φορ απάντησε για αυτή την «μάστιγα» των κρύων αστείων όσον αφορά τους ψηλούς, ενώ λίγο αργότερα έστειλε στο… Διάολο τον ακροατή, φυσικά κάνοντας χιούμορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ