aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπάνοδος Λαμπάν και αμυντική τετράδα

Επάνοδος Λαμπάν και αμυντική τετράδα

Να φύγει νικήτρια από τη Λευκωσία για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θέλει η ΑΕΚ, η οποία προετοιμάζεται υπό τις καλύτερες συνθήκες για το σημαντικό αυριανό της ματς με την Ομόνοια. Ο Λαμπάν προπονήθηκε και χθες κανονικά και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που θα αποφασίσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού.

Ο ίδιος είναι διατεθειμένος να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τρισκόφσκι και Χέφελ. Λογικά ο Ιδιάκεθ θα παρατάξει τετράδα στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιωργαλλίδης, δεξιός μπακ ο Ορτίθ, ενώ οι Μουρίγιο και Καταλά έχουν προβάδισμα ως αμυντικό δίδυμο.

Τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν οι Γαρίδο και Χαραλάμπους. Για τη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς, με τον Μπόλιεβιτς επίσης να διεκδικεί θέση. Στην επίθεση θα κινούνται οι Τέτε, Ακοράν και Τολεμές. Εναλλακτικές επιλογές είναι οι Μυτίδης και Μαλόκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ