aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπανέρχονται διψασμένοι

Επανέρχονται διψασμένοι

Έβγαλαν όλοι τους ψυχή και πάθος τη σεζόν που πέρασε και κάποιες απώλειες δεν φάνηκαν, όπως αυτές του Αγγελή Αγγελή και του Κωνσταντίνου Μακρίδη. Οι δύο τους ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς, όμως είναι καλά και η επιστροφή τους προσθέτει δυναμική και βάθος στον Απόλλωνα.

Μπορεί ο Βινίσιους με τον Ρομπέρζ να διέπρεψαν στο κέντρο της άμυνας, όμως ποιος μπορεί να διαγράψει τον Αγγελή. Η επιστροφή του βάζει πίεση στους άλλους δύο, καθώς είναι σίγουρο πως ο Κύπριος διεθνής θα διεκδικήσει θέση βασικού. Αλλά και για τον Μακρίδη, τα ίδια μπορούν να λεχθούν. Αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία και μπορεί να παίξει διάφορους ρόλους στη μεσαία γραμμή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει άλλες δύο έμπειρες επιλογές και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Όταν φτάσουν στα γνωστά τους επίπεδα, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ