aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπαφή με Μαρτίνεθ και ο Αλέγκρι στο κόλπο για αντί-Βαλβέρδε

Επαφή με Μαρτίνεθ και ο Αλέγκρι στο κόλπο για αντί-Βαλβέρδε

Kατέκτησε τους τρεις από τους τέσσερις εγχώριους τίτλους που διεκδίκησε στη διετία που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μπαρσελόνα, έχοντας ως μοναδική απώλεια το φετινό Copa Del Rey με την ήττα (2-1) από την Βαλένθια, παρόλα αυτά ο Ερνέστο Βαλβέρδε αισθάνεται από το βράδυ του Σαββάτου και μετά ως ελεύθερος πολιορκημένος.

Ναι μεν έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τους Καταλανούς και άκουσε ειλικρινή λόγια στήριξης και συμπαράστασης τόσο από τον πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου όσο και από τον ηγέτη της ομάδας Λιονέλ Μέσι, όμως οι πρόσφατες αποτυχίες σε Champions League και Κύπελλο Ισπανίας (με την Μπάρτσα να κουβαλάει τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε Λίβερπουλ και Βαλένθια) τον έχουν στριμώξει στα σχοινιά.

Αυτοί μάλιστα που φέρονται να τον χτυπούν επιδιώκοντας να τον ρίξουν νοκ-άουτ είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με τα ρεπορτάζ από την Καταλωνία να αναφέρουν πως έχουν σοβαρές ενστάσεις για το αν ο Τσινγκούρι είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Την ώρα μάλιστα που αιωρείται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο μία από αυτές τις ημέρες, τα σενάρια που θέλουν την Μπαρσελόνα να εξετάζει σοβαρά άλλες περιπτώσεις τεχνικών εγνωσμένης αξίας, οργιάζουν.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί και ο πλέον ανυποψίαστος αν ρίξει μία ματιά στα πρωτοσέλιδα των δύο μεγαλύτερων σε κυκλοφορία αθλητικών εφημερίδων της Βαρκελώνης.

“Επαφή με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ”, αναφέρει το πρωτοσέλιδο της “Sport”, η οποία αποκαλύπτει πως έγινε κρούση στον Ισπανό τεχνικό για να δουν αν είναι διαθέσιμος (έχει συμβόλαιο με την εθνική Βελγίου μέχρι το 2020), την ώρα που υπογραμμίζει πως ο άλλοτε τεχνικός των Γουίγκαν και Έβερτον είναι το φαβορί αν δει την πόρτα της εξόδου ο Βαλβέρδε.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρε πως όποια απόφαση και αν παρθεί για το μέλλον, προηγουμένως θα γίνει συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Μαρτίνεθ να θεωρείται από πολλούς ως κατάλληλος για να διαχειριστεί το ρόστερ και να εμφυσήσει επιθετική φιλοσοφία, όντας θαυμαστής του τρόπου παιχνιδιού των ομάδων του Γιόχαν Κρόιφ στο παρελθόν.

Εν τω μεταξύ, η έτερη αθλητική εφημερίδα της Καταλωνίας “Mundo Deportivo” κάνει λόγο για “υποψηφίους που είναι σε τροχιά”, υποστηρίζοντας ότι πέρα από το όνομα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, εξετάζονται και οι Τεν Χαγκ, Κούμαν, Έμερι και Μπλαν, με τον Μάσιμο Αλέγκρι που έλυσε τη συνεργασία του με την Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα να μπαίνει και αυτός στο κάδρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ