aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπαφές της Ντόρτμουντ για τον αδερφό του Αζάρ

Επαφές της Ντόρτμουντ για τον αδερφό του Αζάρ

Το έδαφος για την ημέρα που δεν θα βρίσκεται πλέον ο Κρίστιαν Πούλισιτς στο ρόστερ της, προετοιμάζει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που φέρεται να έχει κάνει επαφές με τη Γκλάντμπαχ για τον Θοργκάν Αζάρ.

Οι Βεστφαλοί, έχουν ανακοινώσει το deal με την Τσέλσι στην οποία θα μετακομίσει πλέον από το καλοκαίρι ο Πούλισιτς, με τον Αμερικανό εξτρέμ να συνεχίζει μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο Signal Iduna Park με τη μορφή δανεισμού.

Το κενό που θ’ αφήσει πίσω του ο Πούλισιτς θα είναι αρκετά σημαντικό και γι’ αυτό ήδη στη Ντόρτμουντ έχουν κινηθεί ώστε να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα.

Έτσι, όπως τονίζει η Bild, ο Θόργκαν Αζάρ είναι εκείνος που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα και μάλιστα, έχουν υπάρξει επαφές με τη Γκλάντμπαχ στην οποία ανήκει ο Βέλγος, ώστε να βολιδοσκοπηθούν προθέσεις.

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου με τη Γκλάντμπαχ είναι μια επιλογή, όμως, αν προκύψει κάτι πολύ καλό για το καλοκαίρι, ασφαλώς και θα θελήσω να κάνω το βήμα» είπε σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο Θόργκαν Αζάρ, ο οποίος φαίνεται πως κοστολογείται στα 42 εκατ.ευρώ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ