aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈως 2.200.00 ευρώ η αξία ενός αγώνα!

Έως 2.200.00 ευρώ η αξία ενός αγώνα!

Έως και 2,2 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να φτάσει η αξία ενός αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ, τώρα που οι συναντήσεις γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης της Nielsen Sports σχετικά με την παρουσία των εμπορικών σημάτων σε συστήματα μέσω τηλεόρασης, πλατφορμών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι αγώνες χωρίς φιλάθλους έχουν επηρεάσει τα έσοδα των συλλόγων, αλλά μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρία εκμετάλλευσης των χορηγών.

Ειδικότερα, η μελέτη αναφέρει ότι οι συνεργάτες της Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσαν να περιμένουν να δημιουργήσουν αξία μεταξύ 700 χιλιάδων και 2 εκατομμυρίων λιρών ανά παιχνίδι (770 χιλιάδες-2,2 εκατομμύρια ευρώ), καθώς και οι εταιρείες τους θα εμφανίζονται αρκετές φορές ανάμεσα στις εξέδρες που βρίσκονται στο πλάι αλλά και σε εκείνες που είναι πίσω από τις εστίες.

Η ανάλυση υπογραμμίζει ότι οι διαφημίσεις από τα πλαϊνά τμήματα μπορούν να φτάσουν σε κόστος τις 100 έως και 300 χιλιάδες λίρες, ενώ πίσω από τις εστίες από 70 έως 200.000 λίρες. Η καλύτερη θέση παραμένει και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αυτή στο κέντρο, που μπορεί να αξίζει μεταξύ 200 και 600.000 λιρών.

«Δεν κάναμε πρόταση»

Η Τσέλσι έκανε μία μεγάλη μετεγγραφή, αφού με περίπου 60.000.000 ευρώ έκλεισε τον Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ωστόσο, σενάρια από διεθνή ΜΜΕ, ανέφεραν ότι οι «μπλε» δεν θα σταματούσαν εκεί και ότι στοχεύουν ακόμη ένα αστέρι της Μπουντεσλίγκα, τον 20χρονο επιθετικό μέσο της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς. Απάντηση στις φήμες έδωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ: «Δεν υπάρχει πρόταση από την Τσέλσι στη Λεβερκούζεν για τον Χάβερτς. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης αλλά δεν κάναμε συζητήσεις για τον αποκτήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ