aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕντυπωσιάζουν και στην ΑΕΛ και στην Εθνική

Εντυπωσιάζουν και στην ΑΕΛ και στην Εθνική

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Εντυπωσιασμένοι έμειναν όλοι στην ΑΕΛ από την απόδοση του Μηνά Αντωνίου στην προχθεσινή αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με τη Σλοβενία. Ο ακραίος αμυντικός της λεμεσιανής ομάδας ίσως να έκανε την πιο μεστή και ολοκληρωμένη εμφάνισή του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αμύνθηκε σωστά και αποτέλεσε μαζί με τους υπόλοιπους που ήταν στην αμυντική γραμμή ένα απροσπέλαστο τείχος μπροστά από τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Κι όταν αποφάσιζε να ανεβεί και να απειλήσει το έκανε με μαεστρία και βοηθούσε στη… δημιουργία προβλημάτων στην αντίπαλη άμυνα. Η παρουσία του Αντωνίου αποτελεί ίσως το επιστέγασμα της φετινής εκπληκτικής του σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Ένας ακόμα παίκτης της λεμεσιανής ομάδας έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, αφού ο Βοζίνια και το Πράσινο Ακρωτήρι κατάφεραν να κερδίσουν τη Μοζαμβίκη εκτός έδρας και έτσι πέρασαν στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Τεράστια επιτυχία του έμπειρου τερματοφύλακα, επιτυχία που αντανακλά και στην ΑΕΛ ασφαλώς.

Από χθες ουσιαστικά με την επιστροφή όλων των διεθνών, ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα γίνουν μέσα σε λίγες μέρες. Αναμετρήσεις με τη δική τους σημασία, αφού θα κρίνουν πολλά και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ