aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕντυπωσιακός, ασταμάτητος και ηχηρό μήνυμα

Εντυπωσιακός, ασταμάτητος και ηχηρό μήνυμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εντυπωσιακός ήταν ψες στο Τσίρειο ο Απόλλωνας, ο οποίος έδωσε συνέχεια στην τρελή του πορεία, παρασύροντας στο διάβα του και τον Ερμή, νικώντας τον με 3-0. Οι κυανόλευκοι είχαν και χθες τρελά κέφια και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να τους απειλήσει.

Έφθασαν με άνεση στη έκτη σερί τους νίκη και 13η στο πρωτάθλημα, στέλνοντας ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα: Πως με τον Σωφρόνη Αυγουστή διανύουν περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης και παραμένουν στο κυνήγι της κορυφής.

Ο Ντα Σίλβα στο 28’, ο Πέδρο στο 45’+1 και ο Μαγκλίτσα στο 53’ σημείωσαν τα γκολ του Απόλλωνα, που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε τον Ερμή, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δείχνοντας ποιότητα και ανωτερότητα.

Ο Ντα Σίλβα ήταν εξαιρετικός, έθελξε με τον τρόπο που καθοδήγησε την ομάδα του. Αλλά και οι υπόλοιποι, ο Παπουλής, ο Πέδρο, ο Σαρδινέρο, ο Μαγκλίτσα και ο Κυριάκου έκαναν ό,τι ήθελαν, με τον Ερμή να είναι θεατής για μεγάλο διάστημα. Μόνο όταν ο δείκτης του σκορ πήγε στο 3-0, οι «φτεροπόδαροι» βγήκαν μπροστά για να απειλήσουν.

Άργησε να σημειώσει το πρώτο του γκολ ο Απόλλων, όμως ήταν θέμα χρόνου, αφού η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο και η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Ο Απόλλων είχε ευκαιρίες για να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, όμως δεν τις αξιοποίησε.

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα ήταν εξαιρετικός. Ήταν παντού, δεν άφησε σπιθαμή του γηπέδου στην οποία να μην τρέξει για να κουβαλήσει την μπάλα. Άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, έδωσε την τελική πάσα στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του και γενικά ήταν ο ιθύνων νους στο παιχνίδι της.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντα Σίλβα, έφυγε από αριστερά στην επίθεση, απέφυγε έναν αντίπαλό του και με σέντρα ακριβείας, βρήκε μόνο τον Πέδρο που ανέβαινε από την άλλη πλευρά και ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0. Εκεί, το παιχνίδι πήρε το δρόμο του, αφού ο Απόλλων έδειχνε ικανός να διαχειριστεί σωστά την επικράτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ