aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕντόπισαν τον Κριστιάνο και του στέλνουν την καταγγελία για τον βιασμό

Εντόπισαν τον Κριστιάνο και του στέλνουν την καταγγελία για τον βιασμό

Οι δικηγόροι της κοπέλας που ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε πριν από αρκετά χρόνια στο Λας Βέγκας, εντόπισαν έπειτα από 8 μήνες τη διεύθυνση του Πορτογάλου στο Τορίνο για να του αποστείλουν μεταφρασμένη την καταγγελία που τον βαραίνει!

Η υπόθεση με την Κάθριν Μαγιόργκα και τον CR7 επανέρχεται στο προσκήνιο έπειτα από μια εξέλιξη για την οποία η νομική ομάδα που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του «θύματος», κυνηγούσε επί 8 μήνες!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mirror, οι δικηγόροι της γυναίκας που καταγγέλλει τον βιασμό της από τον Κριστιάνο, πριν από μια δεκαετία σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, εντόπισαν τη διεύθυνση του ποδοσφαιριστή στο Τορίνο, έχοντας ψάξει από τον περασμένο Οκτώβρη!

Μάλιστα, πήραν και εξτρά διορία από το Δικαστήριο των ΗΠΑ για να συνεχίσουν την αναζήτηση, προκειμένου να αποστείλουν την καταγγελία μεταφρασμένη στον CR7…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ