aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονος ο Στρέπελ: «Νομίζετε πως ξέρετε την αλήθεια, αλλά δεν είναι έτσι…»

Έντονος ο Στρέπελ: «Νομίζετε πως ξέρετε την αλήθεια, αλλά δεν είναι έτσι…»

Έντονος ήταν ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιούρχεν Στρέπελ, στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τη νίκη με 1-0, καθώς αναφέρθηκε στην κριτική που ασκήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και την ήττα από την ΑΕΚ.

Οι αρχικές δηλώσεις του: «Έγραψα κάτι πριν από το ματς και θέλω να σας το πω. Άκουσα και διάβασα ένα σωρό φήμες για το κλαμπ, τη διοίκηση τους παίκτες, αλλά και για μένα. Ήταν σαν τα γνωρίζετε, όλα αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή. Δεν γνωρίζετε την αλήθεια. Δεν με ρώτησε ούτε ένας από σας τους δημοσιογράφους τι συμβαίνει. Δεν γνωρίζετε πώς δουλεύω, δεν είσαστε στις προπονήσεις κι δεν μου θέσατε ερωτήσεις για κάποια πράγματα για να σας απαντήσω».

Και κατέληξε: «Όλοι ξέρουν στην ομάδα τι ακριβώς θέλω και τι δεν θέλω. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, προσπαθούμε. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό τον όμορφο σύλλογο που αξίζει υποστήριξης. Είμαι στεναχωρημένος που ο συνάδελφος και φίλος μου (σ.σ. Σίμος Ταραπουλούζης) αποχωρεί από την Ανόρθωση. Ένας άνθρωπος που δεν είναι μόνο καλός προπονητής αλλά και καλός άνθρωπος. Toυ εύχομαι καλή επιτυχία στο εξής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ