aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονος ο Παντελή στην προπόνηση της Ανόρθωσης

Έντονος ο Παντελή στην προπόνηση της Ανόρθωσης

Σε πολύ δύσκολη περίοδο βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης μετά την ισοπαλία από την ΕΝΠ. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και η τραγική αγωνιστική εικόνα της «Κυρίας» φέρνουν τους ποδοσφαιριστές σε δύσκολη και δυσοίωνη θέση καθώς και αυτοί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Όσο κρύβει τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί…

Με αφορμή λοιπόν τα πιο πάνω, ο πρόεδρος των κυανόλευκων έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίχτες. Ο Αντρέας Παντελή δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου, αφού έχει ήδη χαθεί πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να αγωνίζονται με περισσότερο πάθος και θέληση, αφού τέτοια αγωνιστική εικόνα δεν θα συνεχίσει να γίνεται αποδεκτή από κανέναν. Τέλος ανέφερε πως τέτοια εικόνα είναι αδικαιολόγητη και ανεπίτρεπτη, ωστόσο δεν τους έχουν ξεγράψει καθώς υπάρχει πίστη πως μπορούν να αγωνιστούν καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ