aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονος ο Κλοπ: «Δεν θα κατέβουμε... ας περάσει η Άρσεναλ»

Έντονος ο Κλοπ: «Δεν θα κατέβουμε… ας περάσει η Άρσεναλ»

Το πρόβλημα με τις ημερομηνίες στις αναμετρήσεις της Λίβερπουλ και το… απάνθρωπο πρόγραμμα της τον Δεκέμβριο επεσήμανε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Carabao Cup απέναντι στην Άρσεναλ.

Τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένα για τις 16 Δεκεμβρίου, ημέρες που οι «κόκκινοι» θα πρέπει να βρίσκονται στο Κατάρ για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3:00 τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Εάν έχουν μία λίστα αγώνων που μία ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα ματς, τότε πρέπει να σκεφτούν τη λίστα. Ελπίζω ν’ αρχίσει τώρα. Αυτό πιστεύω πως είναι το δίκαιο. Είναι ολοφάνερο το πρόβλημα τώρα. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος», ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Παίξαμε και θέλαμε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ. Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της Premier League έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση και ήλπιζαν ότι η Άρσεναλ μπορεί να το κάνει. Συγγνώμη…», κατέληξε.

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο είναι αρκετά επιβαρυμένο. Στις 4 Δεκεμβρίου παίζει με την Έβερτον, στις 7 με την Μπόρνμουθ, στις 10 με την Σάλτσμπουργκ για το Champions League, στις 14 με την Γουότφορντ και στη συνέχεια καλείται να αναχωρήσει για το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με προγραμματισμένα ματς στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 ο τελικός ή ο μικρός τελικός. Στη συνέχεια επιστρέφει η αποστολή της για να αγωνιστεί απέναντι στην Λέστερ στις 26 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ