aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονος ο Κέρκεζ: «Όποιος νομίζει ότι θα τσακωθώ με τον Σοφοκλέους...»

Έντονος ο Κέρκεζ: «Όποιος νομίζει ότι θα τσακωθώ με τον Σοφοκλέους…»

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι της ομάδας του παραχώρησε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο προπονητής της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, αγωνιστικά και μετεγγραφικά, που αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου η διοίκηση παρουσίασε τη συνεργασία με την Fonbet.

«Η ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει και να ευχαριστήσει την χορηγική συμφωνία της με την Fonbet για την χρονιά 2019-20. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Εμείς καλούμε με τη σειρά μας τον κόσμο μας να στηρίξει την Fonbet όπως και όλους τους χορηγούς μας», ανέφερε εκ μέρους της ΑΕΛ ο Δημήτρης Γιαννέλης για το νέο χορηγό της ομάδας, ενώ από πλευράς Fonbet δηλώσεις έκανε ο Marketing Manager της Τόμο Σαλαεχιάν. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Ελπίζουμε πως φέτος θα πανηγυρίσουμε με την ομάδα και θα συνεχίσουμε και στο μέλλον την συνεργασία».

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος μίλησε για την ομάδα του: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα δέκα παιχνίδια των play off. Ο πρώτος μας στόχος επιτεύχθηκε και ήταν να είμαστε στην εξάδα. Αν και στην έκτη θέση δεν θέλουμε απλά να βρισκόμαστε εκεί αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και κάτι. Φέτος το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο την Ευρώπη. Αύριο αγωνιζόμαστε με την Ομόνοια που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι εκεί και έχουν αποδείξει πως κάνουν καλή πορεία με καλό ποδόσφαιρο. Έχουν τον σεβασμό μας όπως και κάθε άλλη ομάδα πριν το παιχνίδι. Αλλά όταν ξεκινά το παιχνίδι είναι 11 εναντίων 11 και θέλουμε τη νίκη. Παίξαμε πριν από 3 εβδομάδες και ξέρουμε πως παίζουν όπως και αυτοί ξέρουν πως παίζουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τους θέλουμε γιατί ξέρουμε πως και οι οπαδοί της Ομόνοια θα είναι αρκετοί και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Απ’ την πλευρά μας έχουμε τις απώλειες των Γκοντάλ και Γκαστανάγια. Ο Αβραάμ επιστρέφει απ’ την τιμωρία με τις κίτρινες κάρτες και όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Ακολούθως μίλησε για τον στόχο της ΑΕΛ: «Σίγουρα ο στόχος μας είναι η Ευρώπη. Μπορεί να είμαστε λίγο πίσω αλλά στα play off όλοι θα χάσουν βαθμούς. Τα πρώτα τρία παιχνίδια είναι σημαντικά. Αν πάρεις καλά αποτελέσματα τότε θα έχεις την ψυχολογία ενώ και οι οπαδοί θα είναι εκεί και θα είναι πιο εύκολο», είπε. Και ερωτηθείς για το αν η ΑΕΛ θα καθορίσει τον πρωταθλητή: «Όπως το βλέπω και το αισθάνομαι όλες οι ομάδες θεωρούν πως δεν έχουμε δυνατότητες και είναι ένα καλό κίνητρο για εμάς γιατί είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες. Δεν είναι δικό μας θέμα ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος στα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας του, και για τα δημοσιεύματα για τους Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και Αγγελή Αγγελή, τόνισε: «Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και είναι αλήθεια αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις και αν θες ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι πρέπει να είναι καλύτεροι. Και για να το ξεκαθαρίσουμε δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση ούτε από εμένα ούτε απ’ τον Θεόδωρο ούτε απ’ τον Πρόεδρο. Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το παιχνίδι με την Ομόνοια. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι φυσιολογικά αυτά, όμως αν νομίζει κάποιος πως με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσει διαμάχη μεταξύ εμένα και τους πρόεδρου τότε δεν θα συμβεί αυτό. Η απόδειξη είναι πως είμαι ο μοναδικός προπονητής που είμαι δυο χρόνια στην ΑΕΛ και ο Πρόεδρος με εμπιστεύεται. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και ο Πρόεδρος θα κάνει ό,τι καλύτερο για την ΑΕΛ είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα. Για εμένα το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι ιδιαίτερο γιατί κλείνω δυο χρόνια στον πάγκο και θα είναι μια καλή αφορμή για να γιορτάσουμε την επέτειο αυτή», είπε.

Και συνέχισε: «Ούτε εγώ, ούτε ο Θεόδωρος, ούτε ο Πρόεδρος. Δεν ξέρω αν κάνει κάποιος άλλος κάτι. Για τον Αγγελή το είχαμε πει πως τον θέλαμε γιατί είχαμε και τους τραυματισμούς και θα βοηθούσε μέχρι το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα δεν κάναμε πλάνα για το καλοκαίρι. Αλλά και για τον Φιλιώτη είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά εκεί έχουμε τον Χάρη Κυριάκου, τον Μηνά, τον Νιλς ακόμα και τον νεαρό τον Παντελή. Έχουμε δυο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Εθνική. Ξέρω καλά τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, αν νομίζει κάποιος πως θα τσακωθούμε με τον πρόεδρο για αυτό το θέμα, δεν θα συμβεί»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει συμφωνία με αυτούς τους παίκτες και το ανακοινώσουν τη Δευτέρα, τόνισε: «Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει γιατί ο πρόεδρος με σέβεται και αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο όταν φύγω και αν φύγω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ