aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονος ο Kέρκεζ: «Είπαν Παναγιά μου, όμως είδατε σήμερα τι έγινε»

Έντονος ο Kέρκεζ: «Είπαν Παναγιά μου, όμως είδατε σήμερα τι έγινε»

Έντονος για άλλη μία φορά ήταν ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Βόσνιος τεχνικός τα «έβαλε» με όσους έγραφαν αρνητικά σχόλια γι΄ αυτόν, όταν μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα απέδωσε την ευθύνη της ήττας στους ποδοσφαιριστές του.

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είναι αλήθεια ότι είναι σκληρό παιχνίδι. Όποτε παίζουμε με την ΑΕΚ είτε εδώ είτε στην Αρένα είναι ενδιαφέρον. Ξέραμε καλά πως έπρεπε να πιέσουμε καλά την ΑΕΚ για να μην έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον, μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις αλλά είχε ρυθμό και ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι το απόλαυσαν όσοι το είδαν. Μετά την Νέα Σαλαμίνα ήταν κάπως Παναγία μου. Επειδή έδωσα την ευθύνη, αλλά ξέρω πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές μου. Είδατε σήμερα πως έδωσαν τα πάντα και τους συγχαίρω. Μερικοί άνθρωποι πριν ξεκινήσουν να γράφουν πρέπει να σκεφτούν δεύτερη φορά. Συγχαρητήρια στον Ιδιάκεθ και την ομάδα του. Μετά από αρκετό καιρό ένιωσα ότι οι οπαδοί μας, μας υποστήριξαν. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ».

Για τους τραυματισμούς: «Θέλουν τρεις εβδομάδες ο Αβραάμ και ο Ντόσα. Ο Αντάμοβιτς ξεκινά αύριο προπόνηση και θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Για τον Γκοντάλ θα πρέπει να δούμε με τον γιατρό πως είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ