aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονοι στον Απόλλωνα: «Θα πρέπει να κόψουμε το κεφάλι μας να ανταποκριθούμε»

Έντονοι στον Απόλλωνα: «Θα πρέπει να κόψουμε το κεφάλι μας να ανταποκριθούμε»

Δύσκολες ήταν οι στιγμές στις τάξεις του Απόλλωνα μετά την ήττα από την ΕΝΠ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0), αναφέρθηκε στην απώλεια βαθμών, στην κατάσταση του Σάλαϊ αλλά και στην κάθοδο ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΕΝΠ, τη συνέχεια και τον κόσμο: «Δεν μας ενδιαφέρει τι έχουν κάνει οι άλλοι ώστε να αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Ψάχνουμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δυστυχώς δεν το πράξαμε και ήταν οδυνηρό. Δεν υπάρχει κάτι θετικό. Προχωράμε, δεν σταματάμε, όμως αυτό που προβληματίζει είναι ότι σε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να κερδίσουμε, δεν το πράξαμε. Είναι αυτό το οποίο έχει προκαλέσει πίκρα και στεναχώρια, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στον κόσμο που περιμένει αυτές τις στιγμές για να κάνει το βήμα η ομάδα προς το μεγάλο στόχο. Έχουν δίκαιο να είναι στεναχωρημένοι, μας εκφράζουν τα συναισθήματα τους. Δεν είναι ζήτημα τι έγινε, αλλά το τι θα γίνει στο μέλλον. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι πως θα μας δοθούν ξανά οι ευκαιρίες και αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως θα ανταποκριθούμε. Η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει. Να δούμε τι έγινε λάθος».

Για το πώς το εξηγεί η ομάδα: «Είναι πολλές φορές που έγινε, δεν τα ρίχνουμε πάντα στη συγκυρία. Σίγουρα θα βρίσκαμε τη λύση από το 2014 για να έχουμε πολλές επιτυχίες. Ίσως επειδή δεν το ξανακάναμε; Ίσως επειδή το βάζουμε στο μυαλό μας πως είναι κάτι μεγάλο; Δεν μπορώ να το αναλύσω. Θα πρέπει να κερδίσουμε αύριο, να έρθει η ηρεμία. Μας αναστάτωσε, όχι οι αντιδράσεις του κόσμου και οι αποδοκιμασίες. Υπάρχει αρκετός δρόμος, θα πρέπει να κόψουμε το κεφάλι μας να ανταποκριθούμε. Ήταν δύσκολο 48ωρο. Είναι λυπηρό και για τον κόσμο. Δέχονται την κριτική, έχουν σκύψει τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουν τη δουλειά».

Σε σχέση με το φύλο αγώνος του Πάφος-Απόλλων: «Είναι όλοι εντάξει».

Για τον Σάλαϊ: «Είναι έτοιμος».

Για την άτυπη Γενική Συνέλευση με την ΚΟΠ και τη διαιτησία: «Θα δείξει ο χρόνος αν βρέθηκαν οι λύσεις».

Για το αν υπάρχει ενημέρωση για τους διαιτητές με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατηγορία των διαιτητών που θα έρθουν. Αν όμως αρχίσαμε με αυτό τον τρόπο και για τους ξένους… Θα δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ