aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈντονη η κριτική στον Ιδιάκεθ

Έντονη η κριτική στον Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ αφήνει βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα απέναντι σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Η αρχή έγινε με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας (0-0), ακολούθησε το 1-1 κόντρα στη Δόξα και προχθές το 1-1 με τον Άρη στο Τσίρειο. Συνολικά η ΑΕΚ έχασε έξι βαθμούς από ομάδες οι οποίες δίνουν μάχη να σωθούν.

Όταν θέλεις τίτλο πρωταθλήματος, αυτοί οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται. Η λαρνακιώτικη ομάδα δεν το έκανε και στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου της βρίσκεται ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 3-5-2 και κάποιες αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην τη βοηθήσει να παρουσιαστεί φρέσκια και πιο απαιτητική.

Ο ίδιος μίλησε για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει αυτό το διάστημα, όμως όλες οι ομάδες έχουν βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και είναι δική του ευθύνη να βρει τους τρόπους να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια.

Στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, για παράδειγμα, θα μπορούσε να έδινε περισσότερες ανάσες σε αρκετούς παίκτες και όχι να παρατάξει ενδεκάδα βασικών απέναντι σε μία ομάδα που είχε ένα σωρό προβλήματα. Ο κόσμος ασκεί έντονη κριτική στον Ιδιάκεθ και για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό που έγινε από το καλοκαίρι, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη κι έτσι η ΑΕΚ είναι στο -3 και τίποτα δεν έχει χαθεί.

Ο προβληματισμός σίγουρα είναι έντονος και φυσιολογικός και όλοι είναι απογοητευμένοι από τις νέες απώλειες, μιας και η ομάδα έδειχνε να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ